Редактор: e-mail: Кадър: БТВЗдравният министър Костадин Ангелов разкри какъв е единственият начин

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЗдравният министър Костадин Ангелов разкри какъв е единственият начин
Коментари Харесай

Здравният министър: Вирусът няма да бъде преборен, докато не се ваксинира 70% от целия свят

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Здравният министър Костадин Ангелов разкри какъв е единственият метод да се спре пандемията от ковид.

" Вирусът няма да бъде преборен, ние единствено ще забавим неговото разпространяване. Единственото нещо, което може да убие този вирус, е имунизацията. Тя е вярата на хората. Само когато реализираме 70 % имунизирани от целия свят, ние ще спечелим тази борба. Дотогава ще сменяме тактики, модели, ще отваряме, затваряме. Всичко казано досега бързо рухва и то не е единствено при нас ", сподели Ангелов в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Поръчали сме толкоз ваксини, от колкото имаме потребност. Но не идва цялата численост. Не сме в детската градина - или се съблюдават сделките и хората ще бъдат спокойни, че в действителност някой се грижи за тях, или не се съблюдават ангажиментите. Всичко останало попада в графата " приказки ". Над 330 000 хиляди души са имунизирани у нас. Може би половината са ваксинирани с " Пфайзер ". Ваксините подсигуряват на 100 %, че няма да влизате в болница. Много лекари отхвърлиха при първата фаза да се имунизират и в този момент са заболели, някои са в лечебни заведения даже.

Следим ситуацията на 12 часа - тогава, когато имаме информация, постоянно излизаме пред вас ", разяснява още здравният министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР